GPS Flådestyring

LIVEVIEW AF ALLE DINE BILER

Du kan følge med direkte hvordan dine biler bevæger sig foran skærmen. Samtidig kan man se ruten som bilen har kørt og holde styr på retninger, fart osv.

 

KOMMUNIKATION BILEN DIREKTE

Med software der følger med kan du fra kontoret sende en sms til din medarbejder direkte hvis han skal navigeres et andet sted hen. 

 

GENERERING AF PDF RAPPORTER

Du kan med dine PDF rapporter præcis se inden for en given periode alle data på bilen. Hvor var bilen? Hvor lang tid har den været der? Hvor mange km er blevet kørt?

 

OVERBLIK

GPS tracking er ikke overvågning af dine medarbejdere - det er planlægning og koordinering. Du skaber dig et kanont overblik over din flåde konstant. Med livefeed kan du hele tiden se hvor de forskellige biler befinder sig. Derved kan man nemmere dirigere.

KONTROL

Du kan nu kontrollere hvorvidt den aktuelle arbejdstid er korrekt. Har bilen været hos kunden i en given periode - det gør det nemt at dokumentere over for en eventuelt kunde at bilen har været tilstede under hele processen og dermed også medarbejderen.

SIKKERHED

Du kan instille dine trackere til at sende dig meldinger når fartgrænserne i dine biler bliver brudt. Det kan forhindre uheld og ubehgelige bøder. Desuden kan du også med ro i sindet vide at du sikrer dine medarbejderes helbred og chancer for et langt arbejdsliv.