Alarmsystemer

 

BEDRE BESKYTTELSE MED EN ALARM

Den teknologiske udvikling har gjort det lettere for alle at være tilknyttet og opkoblet et alarmsystem. De er både brugervenlige, smarte og har et væld af funktioner.

Du kan via smartphone kontrollere adgangen til din bolig eller virksomhed. Det er altid meningen at alarmsystemet skal fungere efter hensigten derfor skræddersyer vi også serviceaftaler efter Jeres behov.

 

 SE PRODUKTER 

DØGNBEMANDET VAGTCENTRAL

Ved at investere i en vagtaftale sørger vi for at du er dækket af et vagt selskab, der altid rykker ud 24 i døgnet når uheldet er der. Vi dækker hele landet uden undtagelser. Bliver man en del af vores netværk af vagtcentraler, kan der med kort varsel rykkes ud til alle destinationer i landet. 24/7/365.

 

 FÅ ET TILBUD 

MONTØRER & KONSULENTER

Hos os planlægger vi alarmprocessen ned til mindste detalje. Det hele handler om at være sikret uden at betale for meget. Af den grund anbefaler vi at tale med en af vores ekspert konsulenter, der vil afdække Jeres behov og komme med et forslag til hvordan et system ser ud. Derfor er du altid velkommen til at ringe og aftale et møde.

 70 22 30 41